Over Ons

Over Ons

Onze Missie

Baskerville wil u altijd begeleiden bij het kiezen, bedenken, creëren en het produceren van uw ‘communicatiemiddelen’ die effectief bijdragen tot het optimaal overbrengen van uw boodschap.

Onze Visie

Door supersnelle en klare communicatie wil ons team samen met onze partners u helpen om op een professionele manier, op de kortst mogelijke tijd het beste product te produceren om uw doelstelling te bereiken. Hierbij maken wij gebruik van de beste technologieën met oog voor mens en milieu.

 

Historiek

 

 

Hubert Hendrix

1935
Hubert Hendrix richt in Berchem de gelijknamige drukkerij op.

1961
Drukkerij Hubert Hendrix verhuist van Berchem naar Wilrijk.

 

1965
Bij het overlijden van Hubert Hendrix neemt zijn enige zoon – Jef Hendrix – op 28 jarige leeftijd de drukkerij over, samen met zijn echtgenote Lutgart Peeters.

 

1979
Kartonnage Corona wordt overgenomen. Deze grote uitbreiding brengt een heel nieuw gamma aan producten mee.

 

1983
De drukkerij en de kartonnage wordt omgevormd tot Baskerville nv. Voor meer info over de oorsprong van deze naam, klik hier.

 

1997
De vierde dochter – Birgit Hendrix – neemt samen met haar man – Geert Cavens – de zaak over. Hiermee is de start gegeven voor de derde generatie!

2006
Investering in een aantal toestellen die de snelheid van het productieproces sterk verhogen:Computer-To-Plate (CTP), Speedmaster 74, volautomatische lijmmachine

 

2011
Na 50 jaar verhuist Baskerville van Wilrijk naar het KMO park XL in Kontich. De Speedmaster 74 wordt vervangen door een gloednieuwe Heidelberg XL 75 – 5. Tevens wordt een volautomatische CTP- installatie in gebruik genomen.       

80 jaar baskerville

24 juni 2015
Baskerville vierde dit jaar haar 80-jarig bestaan!

Overtuigd? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor een gratis offerte!

Offerte Aanvragen