Toonbank displays en POS materialen

Om je klant te overtuigen om jouw product te kopen, zijn er veel mogelijkheden in karton die je product in het oog doen springen.

Baskerville is al jaren toonaangevende partner in de omgeving Antwerpen die bedrijven helpt met het ontwerpen en maken van POS-materiaal dat in het oog springt en verkopen realiseert.

Je brengt een product uit op een vaak overvolle markt en wenst op te vallen tussen het ruim assortiment. Zeker in een fysieke winkel is dit een enorme uitdaging. Hiervoor is een toonbank display, balie display of pos materiaal een zeer goede oplossing. De juiste displays kunnen het aankoopgedrag van de consument zo beïnvloeden dat ze voor jouw producten kiezen en niet de producten van de concurrent.

In één oogopslag een verkoop realiseren door enkel je producten mooi te presenteren is mogelijk. Met een toonbank display op maat houd jij in de hand hoe jouw producten in een winkel komen te staan en verhoog je de zichtbaarheid tussen alle andere aanbiedingen.

Wat zijn POS materialen / toonbankdisplays?

POS staat voor Point of Sale. We zijn allemaal al wel bekend met toonbank displays; regelmatig zal je ze in winkels aan de kassa zien staan. Maar zijn we ons ook bewust van de variaties en mogelijkheden van het hele arsenaal aan sale materiaal voor op de winkelvloer? Dit is waar wij, met onze diepgaande expertise in ontwerp en productie, je graag bij helpen. De vraag hierbij is, wat je over je product naar de consument wil communiceren.

Is het bijvoorbeeld het idee van luxe, duurzaamheid of gebruiksgemak? Dit is binnen je huisstijl mogelijk al duidelijk. Wij trekken dit graag met je door in de stijl van POS materiaal dat bij je merk past. Buiten het ontwerp speelt hierbij ook het type materiaal een grote rol.

Waarom POS materiaal gebruiken?

Met POS materiaal, zoals folderdisplays, productdisplays, productdispensers, promodisplays, pancartes of tafelstaanders kan je je artikelen efficiënt instore zichtbaar maken. Gaat het bijvoorbeeld om tijdelijke promoties, nieuwe producten of juist de ontwikkeling van een duurzame herkenbaarheid van je artikelen, voor alles bestaat er een innovatieve oplossing.

De kracht van Point of Sale materiaal

Het voordeel van het gebruik van point of sale materialen is de automatische communicatie van je merk op de winkelvloer. Is je boodschap duidelijk en to the point, dan heb je geen verdere experten of speciale technieken nodig om een sale te realiseren. Loopt het ontwerp en de stijl van je merk door in je verpakkingen en POS materiaal, dan zal de klant je merk beginnen te herkennen. Hier zal je zowel op korte als op lange tijd de voordelen van ervaren.

Wil je jouw POS materiaal ook in het ook doen springen?

Interesse? Neem contact op!

In zes stappen naar jouw unieke toonbank display

Het bedenken van creatieve oplossingen om jouw producten instore te laten zien is iets waar Baskerville al een jarenlange ervaring mee heeft. We nemen je dan ook graag bij de hand om te zorgen dat jouw product presentatie past bij de visie die jij voor ogen hebt.

Stap 1: Wat voor soort type product wil je laten zien?

Mogelijk heb je al een idee of concept voor de displays die je wil, maar heb je niet het technische inzicht voor de uitvoering. Wil je meer info over verschillende types van displays en andere POS materialen? In beide gevallen staan we voor je klaar.

Veel zal afhangen van je reeds gemaakte keuzes, ideeën, budget en natuurlijk het product dat je wil aanbieden. Bezorg ons alle bekende informatie, ideeën, inspiratie en beeldmateriaal per mail. Wij bekijken hoe we je verder kunnen helpen.

Op basis van je gegevens zullen we schetsen en berekeningen van de display maken. Kijkend naar wat technisch mogelijk is, steunend op onze diepgaande expertise, binnen je budget en passend bij je huisstijl en product doen we een voorstel.

Stap 2: Maak een keuze uit onze diverse soorten materiaal

De balans tussen functionaliteit, uiterlijk en duurzaamheid in combinatie met budget, zal een grote rol spelen in de keuze van het type karton voor de displays. golfkarton en stevig grijskarton hebben beide andere mogelijkheden, functies en eigenschappen. Het is goed om over volgende punten alvast na te denken.

Moet de display makkelijk en snel op te zetten zijn? gebeurt dit door de eindklant, maatwerkbedrijf of logistieke partner? Moeten de displays tegelijkertijd als verpakking dienen? Worden ze herhaaldelijk gebruikt?

Stap 3: Testen van je toonbank displays met dummy exemplaren

We zijn ons ervan bewust dat het interpreteren van een schets van een display naar realiteit lastig kan zijn.

Zal de display aan je wensen voldoen, wat betreft het formaat? De stabiliteit? Komt je product er goed in uit? Voldoende draagvermogen ? Deze vragen zijn het makkelijkst te beantwoorden door middel van een prototype. Een blanco exemplaar, in het gekozen type karton, waarin je je producten kan testen.

Technische tekening

Stap 4: Opmaken van de technische tekening

Is het model OK, dan is het tijd voor de opmaak. In het geval jij zelf of een ontwerper het design voor de display zal maken, leveren wij een technische tekening aan. Een tekening van een uitgevouwen display, met snij-, plooi- en eventueel perforatielijnen .

Belangrijk is goed te begrijpen hoe de display in elkaar gezet wordt, welke oppervlaktes (goed) zichtbaar zullen zijn en in welke richting de tekst zal staan. Druk deze tekening best af op A4 , knip ze uit en vouw ze in elkaar . De leesrichting en welke delen zichtbaar zijn zal duidelijk worden.

Stap 5: Controle

Onze prepress-afdeling kijkt dit volledig na en geeft suggesties voor verbeteringen van je ontwerpen. In de ontwerpfase kan je steeds met vragen over de opmaak bij ons terecht.

Vooraleer de display in productie gaat, ontvang je een digitale proef ter goedkeuring, waarin de opmaak op de technische tekening wordt weergegeven.

Controle
productie toonbankdisplay

Stap 6: Productie

Na goedkeuring van de drukproeven starten we de productie om op het afgesproken tijdstip te kunnen leveren.

Wil je jouw toonbank displays ook in het oog doen springen?

Interesse? Neem contact op!

TOONBANK DISPLAYS

Toonbankdisplay bestrijd acne symptomen

PANCARTES

Pancartes trixie

TAFELSTAANDERS

Tafelstaanders ziniz watches

DISPENSER

Dispenser karton

Onze sterke punten en redenen om zeker Baskerville te contacteren:

  • Uiterst zorgvuldige selectie van materialen van hoogwaardige kwaliteit en technieken met steeds oog voor het promotionele eindgebruik
  • Totaal projectmanagement vanaf de briefing tot en met de ontwikkeling en oplevering op maat van jouw behoeften
  • Voortdurend zoeken naar innovatieve, creatieve oplossingen om je producten nog beter in de kijker te zetten
  • Afhankelijk van formaat, gewicht, opzetwijze… bepalen we samen de materiaalkeuze (vouwkarton, vlakkarton of golfkarton) aangepast aan jouw noden

Gegarandeerd tevreden dankzij meer dan 40 jaar expertise zorgen we steeds voor een creatieve benadering met optimaal resultaat.

Naast POS materialen kan u bij Baskerville ook terecht voor onder andere : sales materiaal, posters, visitekaartjes, spelborden. Contacteer ons voor advies op maat!

Enkele van onze Point-of-Sales materiaal cases

Clear Filters
MakeUpEraser Promodisplay
MakeUpEraser Promodisplay
Yaka productdisplay
Yaka productdisplay
Algo Ritme POS display
Algo Ritme POS display
Stapoly: Het Familiale Bordspel van Stabroek, Van Concept tot Realisatie
Stapoly: Het Familiale Bordspel van Stabroek, Van Concept tot Realisatie

Ben je op zoek naar POS MATERIAAL voor jouw onderneming?
Neem dan snel contact op via onderstaand formulier.