Display & POS-materiaal

Om je klant te overtuigen om jouw product te kopen,
zijn er veel mogelijkheden in karton die je product in het oog doen springen.

Om je klant te overtuigen om jouw product te kopen, zijn er veel mogelijkheden in karton die je product in het oog doen springen. We moeten je natuurlijk niet vertellen waarom het presenteren van je product en het kiezen van het juiste sales materiaal van groot belang is om klanten te verleiden en jouw verkoop te verhogen. Displays en POS materiaal stimuleert de zintuigen, de interesse en het aankoopgedrag.

Consumenten hebben afleiding genoeg vandaag de dag. Hun bewust maken van jouw producten door hun focus te trekken met behulp van in het oog springend sale materiaal op de winkelvloer, is momenteel onderdeel van elke weldoordachte marketing campagne.

Om een reclame uiting te maken die de extra aandacht trekken die je merk verdient, heb je hoogwaardige kwaliteitsdisplays nodig. Geef je artikelen de zichtbaarheid die ze verdienen. Zet je assortiment in de kijker en verzorg je presentatie met goede POS materialen die inspelen op de verbeeldingskracht van de consument. Displays zijn ook ideaal om simpel duidelijkheid te scheppen over tijdelijke acties en promoties op de winkelvloer. POS materiaal komt er in alle vormen en kleuren en in de fysieke winkel is het ook nodig om de uitdaging aan te gaan en de zintuigen te stimuleren.

Van briefing tot levering – met alle ontwerp-, ontwikkelings- en productiestappen daartussenin- kan Baskerville al je wensen voor display- & POS-materiaal tot in de puntjes begeleiden en verwerken. Welke oplossing je ook overweegt, maak zeker gebruik van de jarenlange ervaring en de diepgaande expertise van Baskerville.

TOONBANKDISPLAYS

Toonbankdisplay bestrijd acne symptomen

PANCARTES

Pancartes trixie

TAFELSTAANDERS

Tafelstaanders ziniz watches

DISPENSER

Dispenser karton

Onze workflow omvat alle fasen van een POS materiaal-of displayproject:

Doelstelling

Concept

Offerte

Technisch ontwerp

Test

Lay-out

Productie

Verpakking

Verzending

Vertrekkende van jouw product en je doelstelling ontwikkelen wij de juiste tool 100% op maat.
Alle volgende stappen verzorgen we tot aan de levering van je POS materiaal op het gewenste adres.

Onze sterke punten en redenen om zeker Baskerville te contacteren:

  • Uiterst zorgvuldige selectie van materialen van hoogwaardige kwaliteit en technieken met steeds oog voor het promotionele eindgebruik
  • Totaal projectmanagement vanaf de briefing tot en met de ontwikkeling en oplevering op maat van jouw behoeften
  • Voortdurend zoeken naar innovatieve, creatieve oplossingen om je producten nog beter in de kijker te zetten
  • Afhankelijk van formaat, gewicht, opzetwijze… bepalen we samen de materiaalkeuze (vouwkarton, vlakkarton of golfkarton) aangepast aan jouw noden

Gegarandeerd tevreden dankzij meer dan 40 jaar expertise zorgen we steeds voor een creatieve benadering met optimaal resultaat.

Naast POS materialen kan u bij Baskerville ook terecht voor onder andere : sales materiaal, banners, posters, visitekaartjes, spelborden. Contacteer ons voor advies op maat!